Logo SkyroofSolution Final

Over ons

Een dakwerker nodig?
Wij maken snel een offerte op!

U heeft misschien al opgemerkt dat het doorgaans twee weken duurt voordat u een offerte bij een dakwerker kan bemachtigen. Dat is echter buiten Skyroof Solution gerekend! Zodra u ons contacteert, komt een van onze verkopers snel ter plaatse om uw dak nauwkeurig op te meten. Daarbij maakt hij foto’s van de te bedekken constructie.

Vervolgens belt de verkoper ons vanop het dak op, waarna wij aantekeningen op de doorgestuurde foto’s maken en die meteen digitaal terugbezorgen. In tegenstelling tot bij onze concurrentie kan u meteen in een persoonlijk prijzenoverzicht zien waar het platte dak precies komt te liggen.

Naamloos

Industriële daken
voor bedrijven als focus

Omdat wij voornamelijk industriële daken voor bedrijven aanleggen, kunnen we door de enorme hoeveelheid onze hoogwaardige materialen tegen een zeer voordelige prijs kopen. Particulieren die voor een kleinschaliger plat dak bij ons aankloppen, profiteren evengoed van die lage aankoopprijzen zonder aan kwaliteit te hoeven inboeten. De kosten die u bij ons maakt, liggen in sommige gevallen tot wel 30 % lager dan die bij andere dakwerkers in Antwerpen.