Logo SkyroofSolution Final

Platte daken

Een plat dak aanleggen
volgens het boekje

Een plat dak aanleggen? Dat kunnen we als geen ander! Keer op keer gaan we met robuuste materialen te werk die lang meegaan. We hebben oog voor detail en staan in voor een minutieuze afwerking. De oerdegelijke dakwerken die we voor platte daken afleveren, bestaan doorgaans uit de volgende karweien:

Naamloos

Roofing branden
op een plat dak

Roofing branden op een plat dak is een van onze specialiteiten. Daarvoor zijn we trouwens regelmatig op zoek naar dakwerkers die door ons feilloos opgeleid worden. Hieronder sommen we de voordelen van een dak met bitumen voor u op:

EPDM van Resitrix
voor platte daken

EPDM van Resitrix is een tweede optie voor platte daken. Net als bij roofing brengen we een waterdichte beschermlaag op uw dak aan. Onderstaande eigenschappen in het bijzonder maken EPDM de ideale match voor uw dakconstructie:

Naamloos
aedf fdb de cb cbcadbf

Een plat daken isoleren
& subsidies aanvragen

Naast er een aanleggen, kunnen we in de ruime regio rond Antwerpen evengoed een plat dak isoleren. We nemen echter geen isolatie in de rest van uw pand voor onze rekening en beperken ons tot louter dakisolatie bij constructies met dakbedekking uit bitumen. In sommige gevallen is een nieuwe laag roofing al genoeg om de temperatuur onder uw dak vrijwel constant te houden.

Wil u het complete dak van uw bedrijfspand laten (her)opbouwen of de dakbedekking uit roofing of EPDM van uw woning laten vernieuwen? Stuur ons vlug een bericht om meer informatie in te winnen. Bovendien doen we u met plezier uit de doeken hoe u een subsidie voor dakisolatie kan aanvragen. Als u dat wenst, begeleiden wij u doorheen het complete proces en helpen wij u om uw aanvraag in te dienen.